Solisten

Diane Verdoodt (sopraan) vervolmaakte zich, na haar studies aan het Koninklijk Muziekconservatorium te Brussel, in binnen- en buitenland.
Zij debuteerde in het Amsterdamse Concertgebouw, maakte opnamen voor de BRTN, RTBF en NOS en verleende haar medewerking aan een twintigtal platen en cd’s. Haar Puccini-vertolkingen en haar rol in Carmen te Lissabon werden op groot enthousiasme onthaald.
Grote internationale muziekfestivals deden een beroep op haar.
Haar ensemble “La Gioia” maakte een tournee door Rusland en Japan en ze werd uitgenodigd voor een concertreis doorheen Zuidoost-Azië .
Door haar universele zangtechniek is haar concertrepertoire uitermate uitgebreid en bestrijkt het een periode, die gaat van de middeleeuwen tot en met de hedendaagse toondichters, met inbegrip van operette en musical.

Ludwig Van Gijsegem (tenor) studeerde aan de Conservatoria van Brussel en Antwerpen en specialiseerde zich verder in het buitenland.

Hij werd laureaat van verschillende internationale concours en gaf meer dan vijfhonderd Bach- en Händelconcerten.

Zijn repertoire is nochtans zeer uitgebreid: van middeleeuwse muziek tot de meest recentste composities.

Hij trad op in de meest prestigieuze muziektempels in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en Frankrijk.

Internationale tournees brachten hem onder meer naar Mexico, Israël, Colombia, China, Frankrijk en Rusland, waar hij te Sint-Petersburg Mahler’s “Das Lied von der Erde” zong.
Ook op de operascène is Ludwig Van Gijsegem actief. Hij vertolkte rollen in de meest uiteenlopende opera’s in binnen– en buitenland en werkte samen met vermaarde dirigenten.
Naast zijn carrière als zanger is hij ook gastdirigent bij het Vlaams Radio Koor en oprichter/artistiek leider van

“The European Inter-VoiceS Choir”,  van het“Inter-VoiceS Festival” en van het solistenensemble “La Gioia” en het gelijknamig platenlabel.

Leen Van Hoecke (sopraan) is een gevestigde waarde in het Vlaamse operettesegment.

Ze debuteerde bij het ensemble “Roger Renard” en speelde mee in het “Kortrijks Lyrisch Toneel”.

Ze behaalde de Nationale Persprijs voor de Funeral Awards met “Ombra mai fu” van G.F. Händel.

Sedert 2002 zingt ze mee in de operettes te Tielt en Roeselare. Haar repertoire behelst opera, operette, musical en het Vlaamse Lied.

Leen luistert regelmatig huwelijksmissen, jubilea en andere vieringen op.

Samen met Kurt Bruyneel vormt ze het duo “Con Pasion”.

Daniel Van Quickelberghe (tenor) is een prachtige zanger en een schitterend acteur. Deze geboren en getogen Gentenaar volgde les bij Erika Pauwels en bouwde zijn repertoire uit met klassieke zang, musical, operette en opera.

Hij nam deel aan o.a. het Festival van Vlaanderen en diverse optredens in binnen-en buitenland.

In 2004 was hij te zien in “Una Voce Particulare”, uitgezonden op de Nederlandse televisie, waar hij een tweede finaleplaats behaalde.

Hij werkte mee aan verschillende operetteproducties te Tielt, Roeselare en Kortrijk, maar ook tijdens de Gentse feesten met Arte Vocale in de Opera.

Leander Van Gijsegem (tenor) kreeg zijn eerste zangles bij zijn moeder Diane Verdoodt. Na het behalen van een masterdiploma taal- en letterkunde in 2013, begon hij aan zijn verdergezette studie klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium van Gent, bij bas-bariton M. Pujol. Daarnaast volgt hij les bij tenors L. Van Gijsegem en M. Reijans.
Leander Van Gijsegem heeft een gevarieerd repertoire, en vertolkte o.a. de rollen van Aeneas (H. Purcell – Dido & Aeneas), Arnalta (Cl. Monteverdi – L’incoronazione die Poppea), Guido Contini (M. Yeston – Nine), Testo en Tancredi (Cl. Monteverdi – Il combattimento di Tancredi e Clorinda), L’Arithmétique en La Théière (M. Ravel – L’enfant et les sortilèges), Hans (L. – Schwarzwaldmädel), Brissac (L. – Les mousquetaires au couvent), Robert (H. Christiné – Dédé), Abraham (B. Britten – Abraham & Isaac), Don Chisciotte (F. Conti – Don Chisciotte in Sierra Morena), Il Contino Belfiore (W.A. Mozart – La Finta Giardiniera) en Evangelist (G. Ph. Telemann – Lukas-Passion 1744).
In 2017 en 2018 vervoegde hij Ex tempore o.l.v. Florian Heyerick voor verschillende programma’s in België, Nederland en Zwitserland met muziek van o.a. J. Haydn, Chr. Graupner en L. van Beethoven. In 2017 zong hij de tenorpartij van het Mozartrequiem en werkte hij mee aan een cdopname met repertoire uit Weense operettes.

In de Maria Vespers onder leiding van L. Van Gijsegem zong hij de tenor solopartij.
Tevens is hij één van de stichtende leden van het jonge vijfkoppige barokensemble Favola.